fbpx

Reguliere schoonmaak

Onder regulier schoonmaakonderhoud en interieurverzorging wordt het dagelijks/ wekelijks en periodiek schoonhouden van kantoren en gebouwen verstaan.

Een goed schoongemaakt kantoor, geeft een professionele uitstraling. Ook creëert u een betere werksfeer en hygiëne voor uw werknemers.

 

Vraag een offerte aan

Onze werkwijze

Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever, wordt een werkprogramma voor dagelijkse werkzaamheden en periodieke werkzaamheden opgesteld. Vervolgens stellen wij vaste medewerkers aan, die volgens afspraak en werkprogramma de werkzaamheden professioneel uitvoeren.

Er wordt een logboek op iedere locatie neergelegd, welke door de schoonmaakmedewerkers vóór aanvang van de werkzaamheden wordt nagekeken of er opmerkingen in vermeld staan.

Ook kan het voorkomen, dat de schoonmaakmedewerkers niet alle werkzaamheden volgens het werkprogramma heeft kunnen uitvoeren, in dat geval wordt dit door onze schoonmaakmedewerker vermeld in het logboek.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat met u mee denkt en adviseert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

SFDN komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Rayonmanager

Om de kwaliteit te waarborgen zal onze rayonmanager regelmatig kwaliteitscontroles komen uitvoeren. Onze rayonmanager heeft regelmatig contact met de opdrachtgevers. Belangrijke afspraken worden vastgelegd in een gespreksverslag.

Wat valt onder regulier schoonmaakonderhoud

Onderstaand treft u een korte opsomming van werkzaamheden die onder regulier schoonmaakonderhoud vallen:

  • Het afnemen van bureaus, tafels, horizontale delen, telefoons, Computerschermen, toetsenborden, muis,  vensterbanken, radiatoren, randen, richels en dergelijke;
  • Het legen van afvalbakken en papierbakken;
  • Het verwijderen van vingertasten op deuren, kasten en separatieglas;
  • Het verwijderen van spinraggen;
  • Het stofzuigen en dweilen van gladde vloeren;
  • Het reinigen van sanitair;
  • Het schoonmaken van pantry’s / kantines.
Over ons

SFDN staat voor Schoonmaak Facilitaire Dienstverlening Nederland. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende professionele schoonmaak- én facilitaire diensten.

Wij bieden onze diensten zowel in Nederland als in België aan. Zie voor meer informatie over onze werkgebieden in Nederland en België de pagina Werkgebieden.

Contact

Schoonmaakbedrijf SFDN

T. +31 (0) 117 22 00 00
E. info@sfdn.nl

Voor onze Belgische klanten:

+32 (0) 784 83 224
E. info@sfdn.nl

Rekeningnr : NL 31 INGB 0006 3843 90
BIC : INGBNL2A
BTW nr : NL001708304B31
KvK nr : 62612018