Zoeken

Wij gaan verhuizen richting de kust

Leuk nieuws: wij gaan verhuizen richting de kust!

Binnenkort is Schoonmaakbedrijf SFDN op een andere locatie gestationeerd.

Omdat wij veel klanten in de zomermaanden aan de kust hebben, heeft het ons doen besluiten ons daar te gaan stationeren.


Het is niet geheel onbekend, dat men tijdens de zomermaanden lastig op locaties kunnen komen, dit door de grote drukte langst de kustroutes.

Door onze verhuizing verwachten wij nog sneller te kunnen schakelen en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.


In de afgelopen jaren hebben wij ook gekeken om als speler op de markt op een A locatie te gaan zitten, echter hebben wij in de laatste 3 jaren grondig bijgehouden of het voor ons noodzakelijk is op een A locatie te zitten en als wij zouden moeten aangeven hoe vaak er iemand is geweest, die ons benaderde en aangaf ons te hebben gevonden door langs te rijden, komen we niet hoger uit in de laatste 3 jaar op 2 klanten. Bij verdere navraag hoe ons te hebben gevonden, werd aangegeven Internet, Facebook, mond op mond en ons bezig te hebben gezien. Het is dan ook nu onze insteek om meer energie te gaan steken in onze website, Facebookpagina en ook zullen wij onze auto’s doen voorzien van mooie en duidelijke bestickering,als ook zullen wij herkenbare bedrijfskleding gaan dragen, zodat men in een oogopslag ziet wie wij zijn en wat wij doen.


Momenteel zijn we druk de voorbereidingen met het inrichten van onze nieuwe locatie.

De nieuwe locatie zal ook een stationeer plaats zijn voor materieel, administratie, correspondentie.


Een bezoekadres zal niet meer aan de orde zijn, aangezien wij voor 99% zelf de klanten bezoeken en het zelden tot nooit voorkomt, dat wij klanten op ons kantoor uitnodigden. Verder zijn wij van mening, dat we met z’n allen in een digitale wereld leven, waar communicatie veelal via email, whatsapp, messenger etc verloopt en waar nodig wij ook de klant persoonlijk te woord kunnen staan, door er zelf heen te gaan.


Correspondentieadres:

Transitoweg nr ( wordt nog bekend gemaakt )

Nieuwvliet


Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: +31 117 22 00 00

Fax: +31 87 78 404 65 E-mail: info@sfdn.nl


België Telefoon: +32 784 83 224 Fax: +31 87 78 404 65 E-mail: info@sfdn.nl


Algemeen landelijk nr. Telefoon: +31 85 060 7336 Fax: +31 87 78 404 65 E-mail: info@sfdn.nl

Recente blogposts

Alles weergeven

Binnenkort is Schoonmaakbedrijf SFDN op een nieuwe locatie gestationeerd. Momenteel zijn we druk de voorbereidingen met het inrichten van onze nieuwe werkplek. Ondanks willen wij u graag ons nieuwe ad

Schoonmaakbedrijf SFDN, bied u naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, ook de mogelijkheid om producten / artikelen aan te schaffen. Onze groothandel, valt onder de goedkoopste groothandel in sch