Zoeken

Per April Verhuizen wij naar de buren(van 31 naar 29)

Belangrijk nieuws: wij gaan verhuizen per 01-01-2021, maar niet te ver wij gaan terug naar Oostburg.


Per Januari 2021 zal Schoonmaakbedrijf SFDN op een andere locatie te vinden zijn.


In het begin van de zomer 2019, hadden wij behoefte aan een beter bereikbare locatie en werd gekozen voor Nieuwvliet.


Omdat wij veel klanten in de zomermaanden aan de kust hebben, heeft het ons dat toen doen besluiten ons daar te gaan stationeren.


Het is niet geheel onbekend, dat men tijdens de zomermaanden lastig op locaties kunnen komen, dit door de grote drukte langst de kustroutes.


Door onze verhuizing hadden wij verwacht, dat wij nog sneller zouden kunnen schakelen en onze klanten nog beter van dienst konden zijn en in de praktijk is dat ook zeker bewezen, maar door een groei naar andere gebieden, hebben wij toch weer voor een centralere uitgangsroute moeten kiezen.


Verder hadden wij in eerste instantie niet meer de behoefte verwacht om een fysiek kantoor te hebben maar dat blijkt in de praktijk toch lastiger als verwacht om een klant, sollicitant, leverancier niet persoonlijk te kunnen uitnodigen. Kortom we hadden toch snel weer behoefte aan kantoorruimte, waar ook mogelijk iemand aanwezig zou zijn om eventueel spullen aan te nemen . Dit alles heeft ons doen besluiten een andere locatie te vinden, waar wij ons kantoor konden vestigen.

De opslagruimte hebben wij apart van ons kantoor gehouden, omdat met onze nieuwe werkwijze, het zichzelf heeft bewezen, dat producten en materialen bij de klanten laten staan, als ook zorgen dat de auto’s voldoende voorraad hebben, een betere en snellere aanpak heeft in de praktijk.


We hebben ervoor gekozen, ons kantoor aan huis te gaan houden, zodat we waar nodig sneller kunnen gaan schakelen.


De nieuwe locatie zal ons nieuwe correspondentie en bezoek adres zijn, voor klanten, leveranciers en medewerkers.Correspondentieadres:

Poolster 152

4501 GN

Oostburg

Zeeuws-VlaanderenTelefoon nummers en email adressen


Algemeen landelijk nr. Telefoon: +31 117 22 00 00 Fax: +31 87 78 404 65 E-mail: info@sfdn.nl


Regionaal nummer: Telefoon: +31 117 22 00 00 Fax: +31 87 78 404 65 E-mail: info@sfdn.nl


België Telefoon: +32 784 83 224 Fax: +31 87 78 404 65 E-mail: info@sfdn.nl

Recente blogposts

Alles weergeven

Binnenkort is Schoonmaakbedrijf SFDN op een nieuwe locatie gestationeerd. Momenteel zijn we druk de voorbereidingen met het inrichten van onze nieuwe werkplek. Ondanks willen wij u graag ons nieuwe ad

Leuk nieuws: wij gaan verhuizen richting de kust! Binnenkort is Schoonmaakbedrijf SFDN op een andere locatie gestationeerd. Omdat wij veel klanten in de zomermaanden aan de kust hebben, heeft het ons

Schoonmaakbedrijf SFDN, bied u naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, ook de mogelijkheid om producten / artikelen aan te schaffen. Onze groothandel, valt onder de goedkoopste groothandel in sch