Zoeken

Groothandel & Webshop

Schoonmaakbedrijf SFDN, bied u naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, ook de mogelijkheid om producten / artikelen aan te schaffen.


Onze groothandel, valt onder de goedkoopste groothandel in schoonmaak producten en artikelen van Nederland & België.


Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de schoonmaakbranche als ook productkennis te hebben opgedaan, hebben wij van Schoonmaakbedrijf SFDN besloten een groothandel op de markt te brengen voor al uw schoonmaakprodcucten als ook artikelen en machines.


Wij openen hierbij niet alleen een groothandel, maar zijn ook druk met voorbereidingen om een webwinkel te lanceren, zodat er online ook besteld kan worden, zo kunt u binnen ons systeem straks bijhouden wat u in het verleden heeft besteld en kunt u dit product of artikel makkelijk nog eens bijbestellen.


Omdat wij graag met onze klanten meedenken, trachten wij onze producten en artikelen zo goedkoop mogelijk in te kopen, zodat wij mogelijk uw goedkoopste leverancier zijn en kunnen blijven.


Kennis als ook service staan bij ons hoog in het vaandel, weerhoud u zich dan ook zeker niet, als u tegen problemen aanloopt contact met ons op te nemen voor een telefonisch advies.

Houd onze site www.goedkope-schoonmaakproducten.nl in de gaten, want voor u het weet is onze webwinkel actief en kunt u professionele als ook goedkope producten bij ons inkopen.Recente blogposts

Alles weergeven

Binnenkort is Schoonmaakbedrijf SFDN op een nieuwe locatie gestationeerd. Momenteel zijn we druk de voorbereidingen met het inrichten van onze nieuwe werkplek. Ondanks willen wij u graag ons nieuwe ad

Leuk nieuws: wij gaan verhuizen richting de kust! Binnenkort is Schoonmaakbedrijf SFDN op een andere locatie gestationeerd. Omdat wij veel klanten in de zomermaanden aan de kust hebben, heeft het ons