Per April Verhuizen wij naar de buren(van 31 naar 29)

Belangrijk nieuws: wij gaan verhuizen, maar niet te ver šŸ™‚ wij gaan naar de buren. ( van 31 naar 29 )

Per April 2020 zal Schoonmaakbedrijf SFDN op een andere locatie te vinden zijn.

In het begin van de zomer 2019, hadden wij behoefte aan een beter bereikbare locatie en werd gekozen voor Nieuwvliet.

Omdat wij veel klanten in de zomermaanden aan de kust hebben, heeft het ons dat toen doen besluiten ons daar te gaan stationeren.

Het is niet geheel onbekend, dat men tijdens de zomermaanden lastig op locaties kunnen komen, dit door de grote drukte langst de kustroutes.

Door onze verhuizing hadden wij verwacht, dat  wij nog sneller zouden kunnen schakelen en onze klanten nog beter van dienst konden zijn en in de praktijk is dat ook zeker bewezen.

Echter hadden wij in eerste instantie niet meer de behoefte verwacht om een fysiek kantoor te hebben maar dat blijkt in de praktijk toch lastiger als verwacht om een klant, sollicitant, levenarcier niet persoonlijk te kunnen uitnodigen. Kortom we hadden toch snel weer behoefte aan kantoorruimte, waar ook mogelijk iemand aanwezig zou zijn om eventueel spullen aan te nemen . Dit alles heeft ons doen besluiten een andere locatie te vinden, waar wij ons kantoor konden vestigen als ook de opslagruimte en waar ook voldoende terrein omheen was, zodat we makkelijker met grotere machines uit de voeten konden, zoals een bus met aanhanger, die samen al snel een combinatie vormen van 10 meter.

Na veel speurwerk, kwamen we per toeval uit bij de huidige verhuur eigenaren, die grootse plannen hebben om de bestaande loodsen te voorzien van een verdiepingsvloer, waar een kantoor boven gevestigd kan worden. Na enkele gesprekken en voortzetten van hun werkzaamheden op nr 29, werden wij uitgenodigd eens een kijkje te komen nemen om zo een indruk te kunnen verkrijgen van het resultaat. Nadat wij de bezichtiging hadden gehad en over een huurprijs eens waren, werd besproken hoe alles aan te gaan pakken. Op een gegeven moment, kwam de huureigenaar met het voorstel om voor 1 of 2 maanden van nr 31, naar nr 29 te verhuizen, zodat ze een vrije ruimte zouden hebben om de werkzaamheden op te starten. Na enkele over en weer ideeĆ«n, kwamen wij met het voorstel of we dan niet beter op 29 zouden blijven en dit was binnen enkele minuten beklonken. Momenteel vinden dan ook nog werkzaamheden plaats binnen  als buiten dit gebouw  en verwachten per 20 Maart 2020 hierheen te mogen gaan verhuizen, waarna wij centraal gelegen zullen blijven zitten en waar wij ook een mooi kantoor zullen hebben om onze klanten en leveranciers te kunnen mogen ontvangen.

Momenteel zijn we druk aan de voorbereidingen begonnen om alles soepel te kunnen laten overgaan en verwelkomen onze klanten en leveranciers per 1 April 2020 op onze nieuwe locatie aan de Transitoweg 29, 4504 AT te Nieuwvliet.

De nieuwe locatie zal een stationeer plaats zijn voor materieel, administratie, correspondentie en bezoeken.

Correspondentieadres: ( 1 April 2020) 

Transitoweg 29

4504 AT

Nieuwvliet

Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon nummers en email adressen

Algemeen landelijk nr.
Telefoon:Ā +31 117 22 00 00
Fax: +31 87 78 404 65
E-mail:Ā info@sfdn.nl

Regionaal nummer:
Telefoon: +31 117 22 00 00
Fax: +31 87 78 404 65
E-mail: info@sfdn.nl

Belgiƫ
Telefoon: +32 784 83 224
Fax: +31 87 78 404 65
E-mail: info@sfdn.nl