fbpx
Belangrijk nieuws: wij gaan verhuizen naar een centraler punt in Breskens 

Per April 2020 zal Schoonmaakbedrijf SFDN op een andere locatie te vinden zijn.

In het begin van de zomer 2019, hadden wij behoefte aan een beter bereikbare locatie en werd gekozen voor Nieuwvliet.

Omdat wij veel klanten in de zomermaanden aan de kust hebben, heeft het ons dat toen doen besluiten ons daar te gaan stationeren.

Het is niet geheel onbekend, dat men tijdens de zomermaanden lastig op locaties kunnen komen, dit door de grote drukte langst de kustroutes.

Door onze verhuizing hadden wij verwacht, dat  wij nog sneller zouden kunnen schakelen en onze klanten nog beter van dienst konden zijn en in de praktijk is dat ook bewezen.

Echter hadden wij nooit de intentie om in Nieuwvliet te blijven, omdat wij ook uitloop hebben naar andere plaatsen buiten de kust. In de praktijk, kwamen wij er dan ook vrij snel achter, dat we een centraler punt moesten zien te vinden, zodat we reistijden konden drukken. Tevens hadden wij ook behoefte aan een kantoorruimte die los van onze opslag stond en waar ook mogelijk iemand aanwezig zou zijn om eventueel spullen aan te nemen op momenten wij niet aanwezig zouden zijn. Dit alles heeft ons doen besluiten een verzamelgebouw te vinden, waar wij ons kantoor konden vestigen als ook op loopafstand onze opslagruimte konden bereiken en waar ook voldoende terrein omheen was, zodat we makkelijker met grotere machines uit de voeten konden, zoals een bus met aanhanger, die samen al snel een combinatie vormen van 10 meter.

Na veel speurwerk, kwamen we uit bij de Oosterbaangroup te Breskens, die grootse plannen hebben om een mooi bedrijventerrein op te bouwen. Momenteel vinden dan ook grote werkzaamheden plaats binnen  als buiten dit gebouw  en verwachten per April 2020 hierheen te mogen gaan verhuizen, waarna wij centraal gelegen zullen zitten en waar wij ook een mooi kantoor zullen hebben om onze klanten en leveranciers te kunnen mogen ontvangen.

Momenteel zijn we druk aan de voorbereidingen begonnen om alles soepel te kunnen laten overgaan en verwelkomen onze klanten en leveranciers per April 2020 op onze nieuwe locatie aan de Rijksweg 14a,4511 PJ te Breskens

De nieuwe locatie zal een stationeer plaats zijn voor materieel, administratie, correspondentie en bezoeken.

Correspondentieadres: ( Per April 2020) 

Rijksweg 14a

4511 PJ

Breskens

Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon nummers en email adressen

Algemeen landelijk nr.
Telefoon: +31 85 060 7336
Fax: +31 87 78 404 65
E-mail: info@sfdn.nl

 

Regionaal nummer:
Telefoon: +31 117 22 00 00
Fax: +31 87 78 404 65
E-mail: info@sfdn.nl

 

België
Telefoon: +32 784 83 224
Fax: +31 87 78 404 65
E-mail: info@sfdn.nl