fbpx

Over ons

Schoonmaakbedrijf SFDN biedt professionele schoonmaak aan in Nederland sinds 2009 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een schoonmaakorganisatie, die haar dienstverlening en schoonmaak hoog in het vaandel heeft en diensten sinds 2010 ook buiten Nederland aanbied.

 

Bekijk ook onze webshop

Ons verhaal

Schoonmaakbedrijf SFDN biedt professionele schoonmaak aan in Nederland sinds 2009 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een schoonmaakorganisatie, die haar dienstverlening en schoonmaak hoog in het vaandel heeft en diensten sinds 2010 ook buiten Nederland aanbied.

Onze werkgebieden in Nederland zijn: Zeeuws-Vlaanderen, Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Bergen op zoom, Roosendaal, Etten-leur, Rotterdam, Doetinchem.

Onze werkgebieden in Belgë zijn: Maldegem, Knokke, Knokke-Heist, Blankenberge, Oostende, Brugge, Eeklo, Deurle, Deinze, Gent, Gentbrugge, Lochristi, Brecht, Dendermonde, Wachtebeke, Merelbeke.

Bij schoonmaakbedrijf SFDN bent u verzekerd van een professionele aanpak en korte communicatie lijnen.

Schoonmaakbedrijf SFDN, verzekerd u van een schone werkomgeving en bied u 6 maanden proef aan, zodat u zorgeloos onze schoonmaak en dienstverlening kunt uitproberen.

Missie SFDN

  • Een totale oplossing voor al uw schoonmaakwerkzaamheden.
  • Eerste 6 maanden proefperiode (maandelijks opzegbaar ).
  • Forse besparing op uw schoonmaakkosten ( materiaal, producten, extra werk inclusief )
  • Maximaal ontzorgd & altijd persoonlijk contact
  • Een schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt
  • Goede intern opgeleide schoonmaakmedewerkers.
  • 3 maandelijkse evaluatie.
  • Weinig personeel verloop.
  • Jaren ervaring binnen de schoonmaakbranche, als ook uitgebreide product kennis

Eigenaren

Thierry Ryckaert

Thierry Ryckaert

Eigenaar / Algemeen / Commercieel & Financieel directeur.

Thierry Ryckaert is de speelbal binnen Schoonmaakbedrijf SFDN.

Zo kan Thierry de lollige grappenmaker en gangmaker zijn, maar kan hij ook erg kritisch uitgevoerd werk beoordelen.

Thierry gaat net als Chantal voor de 0 lijn en maakt hier dan ook geen grapjes over, maar neemt alle geleverde klachten hoog op, waar hij al het nodige wil inzetten om dit tot een goed resultaat te brengen.

Chantal van Tilburg

Chantal van Tilburg

Project verantwoordelijke / Controleuse.

Chantal van Tilburg is geboren met een gave om alles wat onmogelijk lijkt in de schoonmaak, toch af te ronden met een positief eind.

Ook is Chantal erg kritisch op hygiëne en neemt alle werkzaamheden van de objecten dan ook zeer serieus.

Chantal streeft naar een 0 lijn en zal alles in het werk stellen om klanten meer als tevreden te stellen, zodat een vergeten punt als bijna nihil kan worden ervaren.

Samen zijn Thierry & Chantal de uitgesproken partners om u te ondersteunen in de schoonmaak / facilitaire dienstverlening en vormen samen een sterk team, die zeker ook de handen uit de mouwen steken en lekker meewerken op de objecten.

Zelf geregeld op de objecten werken, maakt dat er directe controle is en waar nodig snel kan worden geschakeld, zodat vergeten details snel worden opgelost.

Over ons

SFDN staat voor Schoonmaak Facilitaire Dienstverlening Nederland. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende professionele schoonmaak- én facilitaire diensten.

Wij bieden onze diensten zowel in Nederland als in België aan. Zie voor meer informatie over onze werkgebieden in Nederland en België de pagina Werkgebieden.

Contact

Schoonmaakbedrijf SFDN

T. +31 (0) 117 22 00 00
E. info@sfdn.nl

Voor onze Belgische klanten:

+32 (0) 784 83 224
E. info@sfdn.nl

Rekeningnr : NL 31 INGB 0006 3843 90
BIC : INGBNL2A
BTW nr : NL001708304B31
KvK nr : 62612018