Groothandel & Webshop

Schoonmaakbedrijf SFDN, bied u naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, ook de mogelijkheid om producten / artikelen aan te schaffen.

Onze groothandel, valt onder de goedkoopste groothandel in schoonmaak producten en artikelen van Nederland & België.

Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de schoonmaakbranche als ook productkennis te hebben opgedaan, hebben wij van Schoonmaakbedrijf SFDN besloten een groothandel op de markt te brengen voor al uw schoonmaakprodcucten als ook artikelen en machines.

Wij openen hierbij niet alleen een groothandel, maar zijn ook druk met voorbereidingen om een webwinkel te lanceren, zodat er online ook besteld kan worden, zo kunt u binnen ons systeem straks bijhouden wat u in het verleden heeft besteld en kunt u dit product of artikel makkelijk nog eens bijbestellen.

Omdat wij graag met onze klanten meedenken, trachten wij onze producten en artikelen zo goedkoop mogelijk in te kopen, zodat wij mogelijk uw goedkoopste leverancier zijn en kunnen blijven.

Kennis als ook service staan bij ons hoog in het vaandel, weerhoud u zich dan ook zeker niet, als u tegen problemen aanloopt contact met ons op te nemen voor een telefonisch advies.

Houd onze site www.goedkope-schoonmaakproducten.nl in de gaten, want voor u het weet is onze webwinkel actief en kunt u professionele als ook goedkope producten bij ons inkopen.